Waar ik nu aan werk

Ontdekselen:  Als je weggestopt hebt wat eigenlijk ruimte verdient kun je jezelf flink in de weg zitten. Ik help je vrij te laten wat ruimte nodig heeft en waardoor jij, of je team, zich weer beter gaat voelen. Waardoor je gaat doen wat goed voor je is, waardoor je je vrijer voelt en je omgeving daar de vruchten van plukt.

De Ervaarring is een krachtige methode waarmee je in een kort tijdsbestek uitvindt of wat je doet, klopt met wat je wilt doen. En als dat niet zo is (en dat komt vaak voor) krijg je boven tafel welke vorm jij kunt kiezen om dat wel weer te laten matchen.

Een op maat gemaakte durftevragen-sessie voor de stafdagen van Politie Oost-Nederland.

School voor Wereldverbeteraars: met Juul Martin en nog meer fijne mensen. We leren mensen vaardigheden en cultiveren de mindset om dingen voor elkaar te krijgen die de wereld beter maken. Door een school op te zetten voelen we veel meer ruimte om precies dat uit te bouwen.

Workshop “Vertellen wat je vindt en voelt”: Klopt, een andere omschrijving voor een feedbacktraining. We gaan net even dieper in op wat jij nou nodig hebt om wél te zeggen wat je vindt en voelt en dat op zo’n manier te doen dat je samen verder kunt.

Begeleiding van functioneringsgesprekken in diverse tandartspraktijken: een goede tandarts heeft niet automatisch de vaardigheden van een goede werkgever in de vingers. Ik coach ze op gespreksvaardigheden tijdens de functioneringsgesprekken.

Individuele ontdeksel- ofwel coachingstrajecten: om de persoonlijke ontwikkeling een boost te geven, om een doel te bereiken, om evenwicht te hervinden in energiegevers en energievreters.