Eerdere projecten

Hier zet ik op een rijtje wat ik voor leuke energiegevende en soms energievretende dingen ik heb gedaan. Bijvoorbeeld:

Tijdens de bouw-aan-je-droom-maanden ben ik mentor voor wereldverbeteraars. Terwijl ze werkten aan het in de wereld zetten van hun ideeën werken ze heel hard aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help ze nieuw gedrag te ontwikkelen.

De Ervaarring is een krachtige en doeltreffende methode om uit te vinden of wat je doet past bij wat je echt wilt. Deelnemers lieten weten dat ze na de Ervaarring “aan” zijn. Ineens stroomt de energie en zetten ze stappen die hun carriére verder helpt, hun werkplezier vergroot en/of hun plannen helpen realiseren.

Intervisiebegeleiding voor de ziekenhuisapothekers in opleiding van het Radboudumc was jarenlang een aanvulling op hun inhoudelijke opleidingsprogramma. Door even tijd te nemen om stil te staan bij cases uit de praktijk leerden ze diverse praktische, leidinggevende en sociale vaardigheden handiger in te zetten.

Met het handboek voor wereldverbeteraars van Juul Martin in gedachten gaf ik met mijn collega’s van de School voor Wereldverbeteraars een workshop aan studenten van de HAN. Ze zijn aan de slag met hun oerverhaal: hun buikpijn en hun verlangen om van daaruit een vorm te bedenken die gaat helpen hun ideale wereld dichterbij te krijgen.

Ontwikkeltraject bij RIFF Internet Marketing: workshops over time- en verwachtingsmanagement, communicatieve vaardigheden, durftevragen en impact hebben. En individuele coachingstrajecten ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling. Dat ik luister en respectvol confronteer met gedrag wordt heel waardevol genoemd.

De Deelwinkel helpt mensen op een delende manier meer voor elkaar te krijgen. Er is overvloed aan spullen, hulp en kennis én er is vraag naar spullen, hulp en kennis. Door mensen te leren die overvloed slim te benutten én beschikbaar te maken, krijgen ze makkelijker meer voor elkaar.

De Waarmaakdag van 24 november 2017 was een inspirerende dag waarbij experts, waarmakers dus, hun expertise deelden met al dan niet (door)startende ondernemers of anderszins ondernemende types. De Gemeente Nijmegen leende ons het restaurant en de waarmakers deelden hun expertise om de deelnemers vooruit te helpen met hun bedrijf of idee. Kijk naar dit filmpje om te zien hoe het bruiste.

Training zwarte band in verbinden: Met Deelwinkel-collega Juul Martin leerden we de deelnemers hoe ze kunnen verbinden. Zichzelf met anderen, anderen met elkaar of met iets in zichzelf. Een mooi proces waarbij een deelnemer aangaf dat ze me opbouwend vond, dat ik mensen op hun gemak stelde en dat ik rust uitstraalde. Dat vind ik dan weer fijn om te horen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.