Ervaringen

“Niet ingewikkeld of wollig, maar juist heel erg snel en nauwkeurig tot de kern van de zaak komen. Dat maakt de gesprekken met Mieke heel prettig, maar vooral ook meteen praktisch toepasbaar.” (Jantine, culturele sector).

“Door personal coaching met Mieke ben ik op een andere manier naar mezelf en naar anderen gaan kijken, waardoor ik beter met bepaalde situaties om kan gaan. Hierdoor ben ik een stuk zelfverzekerder geworden en sta ik veel positiever in het leven.” (praktijkondersteuner, tandartspraktijk)

“Een boeiende workshop ‘effectief omgaan met emoties’ door Mieke. Ze combineert theorie met oefeningen zodat ik er vandaag nog mee aan de slag kan” (Sarah, ziekenhuisapotheker i.o.)

“Mieke stelt mij op een zorgvuldige directe manier de juiste vraag om mij stil te zetten en na te denken: “waar hebben we het over?”. Mieke is een ster in het helder laten worden van hoofdzaken en bijzaken waardoor ik snel stappen maak.” (Rienk Geertsma, Mijn Basis)

“Mieke heeft mij een aantal aspecten van mijn managementstijl met behulp van Profile Dynamics haarfijn laten onderkennen. Vervolgens heeft ze mij op zeer duidelijke en plezierige manier doen inzien hoe de communicatie over en weer met mijn personeel verloopt.
We hebben weer een plezierig en goed functionerend team omdat ik nu zowel kan motiveren als aansturen.” (W.K. Eigenaar Tandartspraktijk)

“Mieke liet ons op een verrassend heldere manier zien waar onze sterke punten liggen en wat onze uitdagingen zijn. Positief, eerlijk en overtuigend.” (Karen Pasman, directeur Warner Demare)

“Mieke leidde ons zonder omwegen naar de kern van ons bureaukarakter. Vriendelijk, kordaat en razendsnel. Knap!” (Liesbeth, directeur)

“Een fijn mens, die complexe gedachtegangen met één opmerking helemaal inzichtelijk maakt!” (Tessa, adviseur)

“Genieten kun je leren! Jazeker! Door de hulp in de workshop van Mieke heb ik hiervoor veel handige tips gekregen.” (V.W. werkende moeder)

“Ik heb in mijn eerste jaar als leidinggevende gekozen voor coaching met Mieke. Op een hele praktische manier hebben we via concrete voorliggende cases mogelijke opties, oplossingen en invalshoeken besproken. Dit biedt me nog dagelijks houvast bij keuzes en beslissingen.” (A.P. Teamleider Financiën)

“Mieke is deskundig, open en geeft eerlijke feedback. Het is prettig met haar samen te werken.” (J.G. Intercedent)

“Noem haar een klankbord in de tijd dat ik dit even heel hard nodig had. Een spiegel die me voorgehouden werd. Het inzicht wat er wel zat weer even naar boven halen. De manier waarop dit ging heb ik zeer gewaardeerd. Ontspannen en tegelijkertijd confronterend.” (S.R. Vitaliteitsdeskundige Arboned/Keurcompany)