Ontdekselen

Coaching noem ik tegenwoordig liever ontdekselen. Door te ontdekselen investeer je in jezelf. Je ruimt barrières op. Je geeft je ontwikkeling een flinke zet in de goede richting. Je laat namelijk vrij wat jij nodig hebt om verder te komen.
Het verleden is geweest, in het heden kies je voor verandering. Daarom stel ik je vragen, op een respectvol confronterende manier. Omdat de antwoorden in jezelf zitten. Zodat je inzicht krijgt in je keuzes en deze kunt veranderen.
Hetzelfde geldt voor teams. Ik breng het gesprek op gang over gezamenlijk ontwikkelde gedragspatronen zodat gekozen kan worden voor ontwikkeling in de gewenste richting.

Een resultaatgerichte aanpak met praktische handvatten kenmerkt mijn stijl. Alles is erop gericht om energievreters en energiegevers met elkaar in balans te brengen zodat je vooruit kunt.

Profile Dynamics helpt daarbij. Deze persoonlijkheidsanalyse brengt door een kleurenprofiel heel helder in beeld waar jij warm voor loopt en wat je moe maakt. Dit inzicht geeft een coachingstraject een vliegende start.

Anderen gingen je voor en lieten weten dat ze er dit van vonden. Wil je weten hoe ik jou vooruit kan helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.